First Slide

Το Πρώτο Εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας στην Τρίπολη

Από το 2003 η καλύτερη επιλογή για να μάθεις σωστά ισπανικά

Second Slide

Η Ισπανική Γλώσσα

Και τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία γι' αυτήν

Third Slide

Για Ποιο Λόγο Θέλεις να Μάθεις Ισπανικά;

Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους σου!

previous arrow
next arrow
eksetaseis-diplomata

Εξετάσεις
Διπλώματα

online-mathimata

Online
Μαθήματα

neurolanguage-coaching

Neurolanguage
Coaching

Η Καθηγήτρια

Βίκυ Γιανναρά

Το 2003 το Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας ‘Βίκυ Γιανναρά’ έφερε κάτι καινούριο στην Τρίπολη: τη συστηματική και εξειδικευμένη διδασκαλία της Ισπανικής Γλώσσας, ένα αντικείμενο άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή στην πόλη.

Με μοναδικό σύμμαχο την αγάπη γι’ αυτή την υπέροχη γλώσσα, με μοναδικό όραμα την πρωτοπορία και με μοναδικό στόχο τη διάδοση των Ισπανικών με υπευθυνότητα, ποιότητα και σεβασμό – τόσο προς την ίδια τη γλώσσα όσο και προς τους σπουδαστές μας – από τότε μέχρι σήμερα η πορεία είναι συνεχώς ανοδική και συνεχίζεται μόνο με επιτυχίες.

Κατάρτιση Εμπειρία
 
  • Σύγχρονες παιδαγωγικές και διδακτικές μέθοδοι
  • Ταχύρρυθμα Προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε μαθητή
  • Συνεργασία με ισπανόφωνους καθηγητές
  • Ουσιαστική εκμάθηση των Ισπανικών με έμφαση στη χρήση της γλώσσας σε επικοινωνιακό πλαίσιο από το πρώτα κιόλας μαθήματα
  • Σύγχρονα Οπτικοακουστικά Μέσα
  • Τακτικός έλεγχος επιδόσεων
  • Συχνά διαγωνίσματα εκτός ωρών διδασκαλίας
  • Ενημερώσεις προόδου
  • Άρτιος σχεδιασμός και συστηματική οργάνωση της διδακτικής ύλης
  • Προετοιμασία για όλα τα διπλώματα και όλα τα επίπεδα καθώς και για τις εξετάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

18

Χρόνια

352

Πτυχιούχοι

100 %

Επιτυχία

1

Καθηγήτρια

TZ Portfolio Plus is currently offline for maintenance

Check back soon!
Αντρέας Μπακάλης
"Γνώρισα την κυρία Βίκυ το 2003, μαθητής Γυμνασίου τότε. Και μαζί της γνώρισα το μαγικό κόσμο της ισπανικής γλώσσας και λογοτεχνίας! Οι πρωτότυπες μέθοδοι διδασκαλίας, η μεταδοτικότητα, η συνέπεια και κυρίως οι εξειδικευμένες γνώσεις της ήταν τα εργαλεία που με βοήθησαν να πετύχω στις εξετάσεις αλλά κυρίως να αγαπήσω τα ισπανικά. Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ ήταν η ειλικρινής διάθεσή της να με κινητοποιεί διαρκώς και να επενδύει χρόνο στις ανάγκες μου. Κυρία Βίκυ, σας εμπιστεύτηκα και αποδείχθηκε άριστη επιλογή! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!"
Βούλα Γιαλή
"Το να μαθαίνεις Ισπανικά με τη Βίκυ αποτελεί εγγύηση. Η ευρυμάθειά της χωρίς διάθεση αυτοπροβολής, η άψογη οργάνωση του υλικού της, το ζεστό της χαμόγελο και η αέναη προσπάθειά της για αυτοβελτίωση αντανακλώνται στη δουλειά της. Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων αλλά υψηλών επιδόσεων. Και είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενη που η Βίκυ ήταν αυτή με ξενάγησε στην ομορφιά της ισπανικής γλώσσας και κουλτούρας."
Άννα Αρώνη
"Πριν κάποια χρόνια άρχισα να μαθαίνω ισπανικά γιατί ήθελα να αποκτήσω ένα αναγνωρισμένο δίπλωμα της γλώσσας. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες με άλλους καθηγητές γνώρισα τη Βίκυ. Από την αρχή φάνηκε η μεγάλη της προθυμία να με βοηθήσει, καθώς ως εργαζόμενη μητέρα είχα δύσκολο πρόγραμμα και περιορισμένο χρόνο για διάβασμα. Μαζί της όχι μόνο πέτυχα το στόχο μου σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά με τη μεταδοτικότητά της και τις γνώσεις της με έκανε να αγαπήσω αυτή την τόσο όμορφη γλώσσα. Κέρδισα πολλά κάνοντας μάθημα μαζί της, πολλά περισσότερα από ένα δίπλωμα και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό."
Μαρία Πανουκλιά
"Τι θα βρεις σε ένα μάθημα της Βίκυς; Άψογη οργάνωση και δομή, σημειώσεις που καλύπτουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες και, φυσικά, αστείρευτη γνώση. Αυτό που το κάνει, όμως, ξεχωριστό είναι ότι εκτός από ένα δίπλωμα κερδίζει κανείς και μια αγάπη για την ισπανική λογοτεχνία και κουλτούρα, καθώς συνδέονται αναπόσπαστα με το υλικό διδασκαλίας. Ο Θερβάντες είχε κάποια στιγμή γράψει: "Το να είσαι έτοιμος είναι η μισή νίκη". Κι αυτό ακριβώς νιώθεις κάνοντας μάθημα με τη Βίκυ."
students