Γνωρίζετε ποιος είναι ο πιο viral Ισπανός του Tik Tok στην Ελλάδα;


Ο Iñaki Lamúa, ο Ισπανός με την ελληνική καρδιά, θα είναι μαζί μας σε μια μοναδική συνάντηση στις 7 Οκτωβρίου. Και θα μας μιλήσει για όλα - στα ελληνικά, παρακαλώ! - καθώς μιλάει άπταιστα τη γλώσσα μας. Θα μας πει πώς γεννήθηκε η αγάπη του για την Ελλάδα, πώς έμαθε ελληνικά, ποια κοινά σημεία αλλά και ποιες διαφορές βρίσκει ανάμεσα στις δύο γλώσσες. Θα μας μιλήσει για τη ζωή του και τα ενδιαφέροντά του και για το πώς η θέλησή του να μάθει τη γλώσσα μας του άλλαξε τη ζωή!


Λίγα λόγια για τον Iñaki

Γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και σπούδασε δημοσιογραφία στο Universidad Autónoma de Barcelona. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Μαδρίτη ως δημοσιογράφος καθώς και σε διαφημιστική εταιρία, στον τομέα του marketing. Δραστηριοποιείται στο χώρο των social media και έχει προφίλ με χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και στο Tik Tok. Το προφίλ του στο Tik Tok λέγεται @Greek Vibes και μετράει πάνω από 200.000 Έλληνες followers.

Όλα τα βίντεο του είναι στα ελληνικά και το ένα μετά το άλλο γίνονται viral. Το ότι έμαθε μόνος του ελληνικά και τα μιλάει άπταιστα, χωρίς να έχει καταγωγή ή σχέση συγγένειας με Ελλάδα, είναι αξιοθαύμαστο. Η μεγάλη απήχηση που έχει στο ελληνικό κοινό τον οδήγησε ως καλεσμένο σε πολλές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Σε όλες του τις συνεντεύξεις δηλώνει τη λατρεία του για τη χώρα μας και για καθετί ελληνικό. Έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Ελλάδα και την επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία. Είναι 27 χρόνων και όνειρό του είναι να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας, τον τόπο που αγαπά βαθιά!


Η εκδήλωση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 στις 17.00 μέσω της πλατφόρμας zoom.


Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής για την είσοδο στην εκδήλωση

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε πατώντας εδώ


  vickygiannara_ispanika
  ispanikavickygiannara