Συνεργάτες

Juan Carlos Campos


Ο Juan Carlos Campos έχει γεννηθεί και ζει στη Λίμα, Περού. Είναι πιστοποιημένος Neurolanguage Coach και Professional Neurolanguage Coach (Efficient Language Coaching), καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας και εκπαιδευτής ισπανόφωνων καθηγητών ξένων γλωσσών στο πρωτοποριακό σύστημα διδασκαλίας NLC. Σπούδασε στο Instituto Cultural Peruano Norteamericano στη Λίμα, έχει πιστοποιήσεις και τίτλους από διάφορους εκπαιδευτικούς φορείς ενώ συνεχίζει τις σπουδές του πάνω στην Οργανωσιακή Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο UTEL. Είναι ιδρυτής του Ινστιτούτου “English 24/7” που εξειδικεύεται στην εξατομικευμένη διδασκαλία των αγγλικών και άλλων ξένων γλωσσών σε διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων.

Alejandro Morales


Ο Alejandro Morales έχει γεννηθεί στη Σαραγόσα της Ισπανίας και είναι πτυχιούχος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Nebrija της Μαδρίτης. Είναι καθηγητής Ισπανικής γλώσσας με πιστοποίηση από το International House (Barcelona) καθώς και NLC εκπαιδευτής, πιστοποιημένος από το Efficient Language Coaching. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της μητρικής του γλώσσας σε ξένους εφαρμόζοντας σύγχρονες εκπαιδευτικές και διδακτικές μεθόδους, όπως τη γνωστική γραμματική, προσέγγιση που στηρίζεται στη συμβολική και σημασιολογική χρήση των παραδοσιακών γραμματικοσυντακτικών εννοιών. Από το 2019 ζει και εργάζεται στο Μπορντώ της Γαλλίας, διδάσκοντας ισπανικά σε ξενόγλωσσους.

Ana Soledad Cavallaro


Η Ana Soledad Cavallaro έχει γεννηθεί και ζει στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης (Universidad Católica Argentina – Puerto Madero, CABA). Γνωρίζει άριστα την ελληνική γλώσσα με πιστοποίηση ελληνομάθειας επιπέδου Γ2 και με πτυχίο τριετούς κύκλου σπουδών με αντικείμενο την Ελληνική γλώσσα στο Παν/μιο του Μπουένος Άιρες (UBA). Από το 2019 είναι υπεύθυνη σχεδιασμού κύκλων εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας (Unión Helénica – Buenos Aires), ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε παρόμοιες θέσεις και σε άλλους φορείς όπως στο Escuela de Enseñanza Especial – Morón. Το ερευνητικό, διδακτικό και επαγγελματικό της ενδιαφέρον εστιάζει στη συστηματική ενίσχυση της διαπολιτισμικής επαφής ανάμεσα στον ισπανόφωνο και τον ελληνικό πολιτισμό.