Επίτευξη Στόχων και η Δύναμη της Συνήθειας

Η δύναμη της συνήθειας στην υπηρεσία επίτευξης των στόχων μας

Το Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Βίκυ Γιανναρά με μεγάλη χαρά ξεκινά μια σειρά εκδηλώσεων - εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που προσφέρονται δωρεάν για το κοινό.

Πρώτος σταθμός: το δωρεάν δίωρο διαδραστικό διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει σε συνεργασία με την coach / σύμβουλο ψυχικής υγείας Νίκη Κουλούρη. Αφορά την επίτευξη στόχων και τη δύναμη της συνήθειας.

Ελάτε να εργαστείτε μαζί μας σχετικά με ένα στόχο σας σε αυτό το διαδραστικό δίωρο. Παρακολουθείστε το σεμινάριο από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας.

Το δίωρο σεμινάριο απευθύνεται

Σε μαθητές, γονείς και σε όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν / αναπτύξουν τις δεξιότητές τους για να πετυχαίνουν τους στόχους τους, αξιοποιώντας τη δύναμη της συνήθειας.

Κύρια σημεία του σεμιναρίου

  • Στόχος vs αποτέλεσμα
  • Τα βήματα δράσης και η επίτευξη του αποτελέσματος
  • Η μέθοδος kaizen και πώς μπορώ να την εφαρμόσω στην επίτευξη των στόχων μου
  • Η δύναμη της συνήθειας και πώς μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά για την επίτευξη των στόχων μου
  • Τι έμαθα - Τι θα κάνω διαφορετικά

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Η Νίκη Ανάντι Κουλούρη εργάζεται ως Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Coach από το 2002. Παράλληλα συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας / προσωπικής ανάπτυξης και δίνει διαλέξεις. Στην εργασία της με άτομα, ομάδες και οργανισμούς αξιοποιεί το εργαλείο Εννεάγραμμα της προσωπικότητας.

Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια από το Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Έχει συνεργαστεί με πλήθος εταιριών / οργανισμών σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι δημιουργός της 4people matters, που προσφέρει Εκπαιδευτικά και Coaching Προγράμματα σε εταιρίες.

Είναι μέλος του International Enneagram Association, και ενεργό μέλος του Hellenic Coaching Association (HCA/EMCC Greece), συμμετέχοντας ως coach στις εθελοντικές δράσεις Solidarity Coaching 2017, 2018, 2019-20, 2020 και Talent Coaching for Youth 2017, 2018-2019. Επιπλέον, συμμετέχει εθελοντικά στη δράση Solidarity Coaching 2020 που διοργανώνεται στην Κύπρο από το EMCC Κύπρου.

Περισσότερα στο σύνδεσμο εδώ: https://artandcraftyourlife.com/niki-anandi-koulouri/

Δήλωση συμμετοχής και τρόπος παρακολούθησης

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Κάντε άμεσα την εγγραφή σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Πότε: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα: 18:00 - 20:00
Ώρα προσέλευσης: 17:45
Που: Διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom


Φόρμα Συμμετοχής Σεμιναρίου

Η πρόσκληση είναι αυστηρά ατομική

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που συμπληρώσατε στην φόρμα, θα σας σταλεί η προσωπική σας πρόσκληση με την οποία θα συνδεθείτε στην εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας zoom. Φροντίστε να έχετε κατεβάσει εγκαίρως την πλατφόρμα zoom.us στο μέσο σύνδεσής σας (υπολογιστή, τάμπλετ, κινητό). Η σύνδεση για εσάς είναι δωρεάν.

Οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας Zoom και πώς θα μπείτε τη συνάντηση

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή από τον browser που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας ή στο tablet σας είτε από το Google Play είτε από το Apple Store

Εφόσον έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή, μπορείτε να μπείτε στη συνάντηση κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στην πρόσκληση που θα σας σταλεί μέσω email

Επιλέξτε να μπείτε στη συνάντηση με τη χρήση του ήχου και του μικροφώνου της συσκευής σας καθώς και το βίντεο ανοιχτό

Μπορείτε να αποχωρήσετε από τη συνάντηση ανά πάσα στιγμή πατώντας enter στην επιλογή leave meeting.

Οδηγίες για την αρμονία και την καλή ροή κατά τη διάρκεια της συνάντησης

Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας προκειμένου να κυλήσει ομαλά το σεμινάριο και να βιώσουμε όλοι μας μια ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

  • Μπαίνετε στη συνάντηση με το μικρόφωνο (επιλογή Mute/Unmute) και το βίντεο ανοιχτό (επιλογή Start Video/Stop Video)
  • Χρόνος για Ερωτήσεις - Απαντήσεις: Κατά τη διάρκεια του δίωρου σεμιναρίου θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις και θα σας δοθούν οδηγίες για τη διαδικασία. Μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας υποχρεωτικά με την οθόνη σας ανοιχτή

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση